Skip to content

Wat is brow lamination?

Een van mijn favoriete behandelingen om uit te voeren is toch wel de brow lamination! Het fluffy brow effect is echt zó mooi en het effect is direct zichtbaar. Vandaar dat ik het zo leuk vindt om uit te voeren. Want de transformatie is gewoon bijna verslavend om te zien!

Maar wat is brow lamination nou eindelijk?

Brow lamination Leeuwarden

Brow lamination is een behandeling waarbij de wenkbrauwharen naar boven worden gekamd en met een speciaal product semi-permanent zo blijven staan. Je kan er ook voor kiezen om de wenkbrauwharen direct te laten verven door middel van verf of henna. Zo creëer je in één keer een hele mooie open blik en uitstraling!

In onze salon wordt de behandeling altijd gecombineerd met het harsen van de wenkbrauwen! Hierdoor krijg je het mooiste resultaat en echte strakke look!

Wat moet je weten?

Het is goed om voorbereid in de salon te komen! Het is het fijnst wanneer je zonder make-up op de wenkbrauwen bij de afspraak arriveert. Ook is het goed om te weten dat het effect de eerste paar dagen vrij heftig kan zijn. Een combinatie van even moeten wennen en dat het na een paar dagen al een stuk minder heftig is maakt dat de meeste klanten na een paar dagen hélemaal blij zijn met hun fluffy brows!

Het is handig om even goed de foto’s op de instagram te bekijken, zo heb je een goed idee van hoe het eindresultaat eruit komt te zien! Probeer de behandeling ook niet te dicht te plannen op belangrijke afspraken zoals een fotoshoot of een feestje, maar plan het liever een weekje van tevoren!

Hoe lang duurt de behandeling?

Wanneer je de eerste keer voor deze afspraak komt kan het zijn dat we eventjes bezig zijn met een intake gesprek. Je hebt dan even de tijd om je wensen door te geven en er is tijd om nog vragen te stellen en advies te geven. Hierdoor kan het zijn dat je voor de eerste afspraak voor het lamineren van je wenkbrauwen komt rekening moet houden met 5-10 minuten uitloop.

De brow lamination & brow wax duurt 75 minuten. Wanneer je er ook voor kiest om de wenkbrauwen direct te laten verven? Dan duurt de behandeling 85 minuten!

Wat kost de brow lamination?

De brow lamination & brow wax kost €45. Kies je voor brow lamination, brow wax & color? Dan kost deze behandeling €50. Wil je al onze tarieven bekijken? Klik dan hier.

En wat ook leuk is om te weten, is dat we een stempelkaart hebben in de salon! Wanneer je voor 10 behandelingen in de salon bent geweest krijg je €20 korting op je volgende behandeling!

Hoe lang blijft het zitten?

Het effect van een brow lamination behandeling blijft ongeveer 4 tot 6 weken zicht

Info voor na de behandeling

Dus, ben jij op zoek naar een fijn adres om heen te gaan voor brow lamination in Leeuwarden e.o.? Klik dan hier om een afspraak te maken en dan zie ik je snel!

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Een gedachte over “Wat is brow lamination?”